Markiezen

Markiezen

Een markies is een functionele zonwering die u beschermt tegen zon en regen. Het geeft uw woning karakter en laat het opvallen in het straatbeeld. Omdat een markies ook aan de zijkanten bekleed zijn houdt het de zon effectief tegen uit welke hoek deze ook komt. Een markies wordt in de omgeving Dordrecht veel gebruikt boven hoger gelegen ramen.

Modellen

Naast een traditionele markies bestaan er ook een klap model en een pet model. Een pet model wordt vaak toegepast voor situaties waar een vrije doorloop vereist wordt, bijvoorbeeld etalage ramen en winkels. Een traditionele markies kan vrijwel op elke situatie worden toegepast.

Installeren

Wij werken met een team van professionele monteurs. Nadat u een keuze heeft gemaakt komt één van onze monteurs het product nauwkeurig inmeten. Zodra de markies helemaal naar uw wens is samengesteld wordt het bij u vakkundig geplaatst zodat u direct kunt genieten van uw markies.

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud wordt het levensduur van het product aanzienlijk langer. Het voorkomt vroegtijdige en onnodige effecten. Ook door regelmatig het doek schoon te laten maken voorkomt u vieze plekken en bijvoorbeeld schimmelvorming in het doek. Graag nemen wij deze vervelende en tijdrovende taak van u over. Wilt u graag informeren naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom.